GAAAHH!!

Heej!!
Sorry att jag inte skrev igår men jag mådde skit så läg mest och kollade på TV.
Idag mår jag bättre fasst lite snopen blev jag ju när jag fick reda på att jag väger 52 kilo GAAAHH jag måste banta, jag trodde att jag typ vägde 40 för jag är inte tjock men endå väger jag 52 *svimmar* mamma sägger att det är normalt om man är 1,59 lång men endåååå, jag och mitt godis *bankar huvvet u bordet* så det var därför jag tackade nej till lördagsgodiset ikväl :D

Influensa:(

Åneeej, jag har fått influensan, jag blir ju alldrig sjuk så varför ska jag få influensan??  Sist jag var magsjuk var typ 4 år sedan och nu så får jag INFLUENSAN, det kan ju inte bli värre :( okey det kan ju bli värre men endå.
Jag vaknade 3 av att jag hade extrem huvudvärk och min hals var helt igen"slemmad" så jag tog en värk tablett och somnade om, ungefär en timme senare vaknade jag igen, varför vet jag inte, så jag somnade om och så ringde alarmet på mobilen kl 6. Jobbig natt  -,-'







Go´ natt!

Imorrn ska jag städa -.-'  Inéz kommer på Lördag och mitt rum ser ut som, som min pappa säger, "ett sprängt skithus" låter inte underbart direkt men det är en ganska bra beskrivning av hur mitt rum oftast ser ut :P.

Nu måste jag sova *yawn* god natt!







Tur!

Hej!

Hoppas den här Klövern ger den här sidan lite tur!

Jag vet inte varför men sista skolveckan innan sportlovet har jag haft ganska mycket tur, jag hoppas att turen förtsätter såhär resten av året!


My green room<3

Heej!
Vi målade väggarna i mitt rum blå (istället för den fula rosa) och satte in gröna gardiner och dukar samt ett vitt skåp i somras (tror jag) och här kommer ett foto på min vita byrå framför fönstret (där den gröna duken ligger) som enligt mig är den vackraste delen av mitt rum!


Till minne av mina små älsklingar Viggo(grå) och Felicia(svart)

Hej hej!
Detta är mina kaniner som dog den 4 Oktober 2008, jag saknar er så mycket!!
Nu lägger jag ut en liten minnes bild på er<3

Let the future sing

Heeej!!!
AF fyller 70 och det firar vi med en STOR körfestival (let the future sing), det kommer olika körer från hela världen!
8e, 8f, 5e och 5fs körklasser (som jag går i) ska ta hand om The Estonian Television Girls Choir alltså estlands telivisions flickkör.
Det ska bli sååååå kul!! <33

Bio och shopping! <33

Halluu!!
I lördags var jag och mamma i Täbban ( Täby centrum) och handlade "lite" käder på bl.a Gina och H&M.


Ni kanske vi höra om i onsdags när jag gick på bio med Bellman, Sigge, Yazzen och Bea. Vi såg Bedtime stories, en komisk succé (för Disney).
D
en handlar om skeeter som är vaktmästare på ett hotel som han egentligen skulle vart chef över men när han berättar godnatt sagor för sina systerbarn så händer de mest märkliga sakerna.
I huvudrollen som skeeter ser vi Adam Sandler.  
Tre stjärnor av 5 möjliga från min sida iaf! :)



Just det, jag höll nästan på att glömma det är ju fettisdagen idag ^,^  Mamma kommer säkert hemme med en semla till mig (och en till Robert) mm... det vattnas i munnen när jag tänker på den fylliga grädden som smälter i munnen och den ljuuuva mandelmassan (kan äta ett helt paket)  mmm........XD

Kramizar Hannis<3


RSS 2.0